Mine

Assalamualaikum. nama diberi noor zulaiqa bt mohd reza, hihihi berumur 15 tahun dan diberi 'nick name' oleh rakan sekelasnya zuzu hahahaha. mempunyai sebuah keluarga dan 6 adik beradik yg sgt seimbang iaitu 3 boys , 3 girls. wah wah wah socutee ;p lahir di sebuah negeri yg agak kecik molek iaitu.... PENANG! trust me i'm Penangite (ajet) namun dibesarkan suku di Ipoh, Perak dan suku di Kuantan, Pahang dan selebihnya (sekarang) kembali di Penang. future tak tau hahahhaa. k sangat menggemari semua spesis nasi goreng yg tak banyak bwg putih kalau boleh tkmau langsung dan seluruh keturunan maggi kecuali maggi GORENG segera. paling suka minum milo ais, milo kopi ais dan sirap sampai kadang2 mak benci nak bwk mkn sebab suka oder sirap yg boleh bancuh dgn mudah dkt rumah, nak buat mcm mana? i obses :< then, saya ada hobi tapi tak dpt kenal pasti apa hobi sebenar hahahahha k sgt bosan ya diri sendiri pun tktau hobi but it's okay cuz life must go on tkkan nk terjun longkang sebab tk tau hobi apa? hahahahaha cita2 usah ditanya sebab penat nk senaraikan hm boleh kata apa yg org jadi semua zuzu nk jadi tmbah2 bila tgk dln drama atau movie sbb smua mcm best, hm susah2 be your travelling partner lah, eh? hahahhaa seorang yg senang buat kwn tapi prestasi buat kwn tu semakin merosot entah


nampak tak? saya suka jogging, tapi saya lagi suka makan :< sebab tu sambil jogging saya beli makanan hahahahaha

       next, zuzu ni sgt rapat dgn smua benda yg ada disekeliling okay contohnya , katil , tv , almari , cermin and yg sewaktu dgnnya sbb mereka sgtlah baik dan setia tak lari p mana. mempunyai ramai sgt sepupu sebelah abah tapi ciput gila sebelah mak! dann zuzu sgt rapat dgn depa wahhh sweet gitew but most of the girls inc my sisters matured and old enough so they do their own business while me the only young girl mereput with the boys. sebenarnya ada ja cousin perempuan yg sebaya zuzu, kami rapat sgt dulu tapi sejak dh berganjak ke alam sekolah menengah ni she do her business and i do mine :< we used to be best buddies and now we're not i wish you'll tell me why? do you wanna build a snowman? eh maaf terlanjur menyanyi pulak. ok teruskan saya ni sgtlah membosankan. selain daripada tk pakai make-up saya juga tk menunggang moto tetapi saya membonceng. sebab apa? sebab mak saya x bgi hahhahaha alaa kita pndai ja sbb abg kita dh ajar okay. next, zuzu ni seorang netballer dan sgt suka netball wuhuuu tapi main agak hambar ya but i love football too tapi suka tngok je lah main tu ada lah jgk tapi tksuka sgt sbb nmpk buruk benar haa zuzu main bola sepak hahahah. saya ada ramai kwn tau haaa aiyok hahaha mereka merupakan lelaki dan perempuan yg paling penting pandai buat lawak smpai kdg2 rasa benci nak becakap sbb nnti asyik gelak ajee~ ok saya sgt menggemari baca tweet2 dekat twitter tmbah2 tweet bang jek hahaha since my fav social acc is twitter after instagram and whatsapp. so far saya sgtlah happy dengan hidup saya hahahaha eh hampa suka dak main roller blade? kalau suka kita sama tiada beza sebab zuzu suka sgt dan kesimpulannya abah beli 1 roller blade utk zuzu bewarna merah hitam k sgt mengancam aum aum selain daripada suka stuff yg kiut miut meow meow dan mengikut isu semasa hahahaha

       ok cukuplah sampai sini introduction kononnya so hi awak semua! hahahaa assalamualaikum.
 
Blog design by Zulaiqa Reza. Copyright Zulaiqa Reza.